Termeni si conditii

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.
Obligațiile dumneavoastră de înregistrare
În utilizarea serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs. În situația în care considerăm, că această obligăție nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.
Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conțînând informații referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
Copyright
Elemente din conținutul siteului - elemente de grafică Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea siteului www.cristianul.ro sunt aparate de lege pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru scris a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Călătorește dincolo de imaginația ta, cu agenția noastră de turism!

Suntem una dintre primele agenții de turism înființate în Brașov.

CRISTIANUL S.A.

Nr. Reg. Com. nr J08 /96 /1991
CUI: RO 1106272

Contact

Contactați-ne

0268 536 881